headershadow

Latest Blogposts

Generatie Z

Generatie ZGeneratie Z van Dr. Jos Ahlers en René C.W. Boender is een voorspelling van hoe de toekomst eruit gaat zien als generatie Z (geboren tussen 1992 en 2010) vanaf 2020 volwassen wordt.

De schrijvers schetsen het beeld van een zelfbewuste, pragmatische en idealistische generatie die de maatschappij opener en rechtvaardiger gaat maken.

Zelf zie ik helemaal niks in het idee om mensen in generaties in te delen, maatschappelijke verandering is een continue proces. Wel denk ik dat de ontwikkeling van het internet hieraan bijdraagt, en dit valt natuurlijk samen met de tijdsperiode waarin generatie z opgroeit.

De schrijvers voorspellen ook dat generatie z de laatste duidelijke 'generatie' zal zijn. Door de openheid en interactiviteit van de wereld zullen verschillen in leeftijd en locatie verdwijnen. Deze conclusie wordt alleen niet echt onderbouwd.

Het boek is wel geschikt voor mensen die de zeitgeist van dit moment beter willen begrijpen. En de manier van denken en werken van de jeugd wordt ook goed uitgelegd.

Klik hier om het boek 'Generatie Z' te bestellen via boeken-kopen.nl.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Generatie Z

Plaats een reactie


*