headershadow

Latest Blogposts

Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen.

Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen

Leidinggeven aan jezelf en anderen, door André Meiresonne

Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen, door André Meiresonne is een prettig boek. Het helpt ondernemers en managers om zichzelf beter te leren kennen. Om zichzelf te leren lachen. Merken dat het werkt om jezelf te laten zien.

André Meiresonne werkte bijna 20 jaar als manager toen hij vastliep. Hij besloot op eigen benen te gaan staan als trainer en coach. Hij begon zonder enige voorkennis, maar met enkele klanten die vertrouwen in hem stelden.

En het lukte. Meer nog dan dat, ontdekte hij dat je meer voor elkaar krijgt, wanneer je durft te zijn wie je werkelijk bent. Inclusief je onmogelijke kanten.

Dit boek laat de lezer, gebruiker eigenlijk, zien hoe dat werkt. Of je nu een digitale denker, praktische doener of creatieve dromer bent, Zin! neemt je mee op reis. Geen geplande reis of uitgestippelde route, maar een ontdekkingsreis.

Zin! betekent passie, creativiteit en authenticiteit en ook verlangen, bezieling, overgave. het is geen traditioneel boek geworden. Meer een lees-, bekijk- en werkboek in één. Met tal van vragen en oefeningen. Je kunt er eigenlijk mee doen en laten wat je wilt.

Het boek is daarbij in drie delen opgesplitst: zin krijgen, zin hebben en zin geven.

Het eerste deel behandelt de bewustwording van jezelf en je omgeving. In het tweede deel ontdek je wat je wilt en kunt. Dit is veruit het omvangrijkste gedeelte van het boek. Deel drie tenslotte laat kort en goed zien hoe je er mee aan de slag kunt.

Mij persoonlijk heeft dit boek inspiratie geboden om ook de weg te vinden naar zelfstandig ondernemerschap. En zo kan iedereen er zijn weg mee vinden. Inspireren en ongecompliceerd. Want een hogere pretentie heeft Zin! niet. En dat is meer dan voldoende.

'Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen is niet meer beschikbaar via de boekhandel.

 

 

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Ian Muller is eigenaar van Windkracht62, strategisch adviseur en innovatiemanager. Windkracht62 biedt een platform aan ondernemers, instellingen en uitgevers die internet met succes willen inpassen in hun business. Met meer dan 20 jaar ervaring in de publicatie en media branche helpt en coacht hij ondernemers met hun bedrijf.
Meer over

0 reacties op “Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen.

Plaats een reactie


*