headershadow

Latest Blogposts

Winst.nl, Succesvol dankzij online business

winst.nl succesvolle online business

Winst.nl, succesvol dankzij het internet van Eelco de Boer is een boek dat leest als een bezoek aan Disneyland: boordevol fantastische attracties en verbazingewekkende ervaringen.

Eelco de Boer geldt al jaren als een van de grootste experts op het gebied van online business. De afgelopen 10 jaar zette hij zelf een aantal succesvolle internet bedrijven op poten. Hij liet meer dan 100 websites bouwen. En hij adviseerde duizenden ondernemers bij het opbouwen of uitbreiden van hun internet business.

In Winst.nl geeft hij stap voor stap zijn successtrategie prijs. Alle onderdelen van een goede online business komen daarbij aan bod zoals: concepting, affliate marketing, zoekmachine optimalisatie, e-mail marketing, virtuele waarde, virale marketing, social media marketing, digitale diensten, community building, webwinkels en adverteren via het web.

De theorie wordt voortdurend doorspekt met directe suggesties, case studies en andere praktijk elementen. Dat maakt dat wie het boek oppakt meteen de inhoud in wordt gezogen. Om deze vervolgens niet meer los te laten.

Van Eelco is bekend dat zijn cursisten tijdens webinars, seminars en online trainingen aan zijn lippen hangen. Voor zijn manier van schrijven geld het zelfde. En al lezend krijg je meteen zin om het geleerde direct in praktijk te brengen.

Klik hier om het boek te bestellen >>>

Enkele hoogtepunten:

  • hoe je veel bezoekers naar je website krijgt
  • hoe je betere resultaten met je website haalt
  • hoe je een internetonderneming overal kunt runnen
  • hoe je concurrenten verslaat, ongeacht hoe groot ze zijn

Kortom, alles op het gebied van internet ondernemen zit in dit boek. Een absolute aanrader voor ondernemers die hun activiteiten op internet drastisch willen uitbouwen.

Klik hier om het boek Winst.nl direct te bestellen >>>

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Ian Muller is eigenaar van Windkracht62, strategisch adviseur en innovatiemanager. Windkracht62 biedt een platform aan ondernemers, instellingen en uitgevers die internet met succes willen inpassen in hun business. Met meer dan 20 jaar ervaring in de publicatie en media branche helpt en coacht hij ondernemers met hun bedrijf.
Meer over

0 reacties op “Winst.nl, Succesvol dankzij online business

Plaats een reactie


*