Private Seminar 'Meer leads en meer klanten' op 27 januari in Groningen: "Een nieuwe marketing strategie en innovatieve systematiek bij het benaderen van prospects"

Afzender: Ian Muller en Gea Vellinga

Ian Muller geeft private seminar Business Modelling

Ian Muller doceert

Gea Vellinga

Gea Vellinga van Q-modus

 

 

 

 

 

 

Op maandag 27 januari houden wij voor een beperkt aantal deelnemers van 14.00 - 17.00 uur het private seminar 'Meer leads en klanten' in het Launch Café in Groningen!

Gea Vellinga heeft zich met Q-modus BV  gedurende vele jaren de reputatie verworven van matchmaker bij zakelijke contacten. Met hulp van de 'Bedrijven- en Innovatiespotter'  heeft zij een vernieuwend systeem ontwikkeld voor het verwerven van leads door slimme voorselectie, filtering en matching.

Ian Muller ondersteunt met Windkracht62 jaarlijks tientallen ondernemers bij het vormgeven en invoeren van innovatieve business modellen en de daarbij horende integrale (digitale) marketing strategie. Hij leert zijn opdrachtgevers hoe ze hun traditionele strategie en werkwijze kunnen optimaliseren door het verbinden van online en off-line communicatie, dienstverlening en productvormen.

Samen hebben wij een beproefde werkwijze en sluitende systematiek ontwikkeld om meer leads, meer klanten, meer opdrachten en meer verkopen te genereren.

Tijdens dit private seminar laten we precies zien waaruit deze werkwijze bestaat en wat u moet doen om deze zelf te gaan hanteren in uw  bedrijf of bureau.

Wat u inbrengt is een duidelijke visie op uw eigen business. Daarmee gewapend doorlopen we alle stappen voor een efficiëntere en effectievere marketing en acquisitie. Aan het eind van de middag kunt u daarmee zelfstandig verder.

Dit gaan we doen:

Het seminar is opgedeeld in twee workshops:

Workshop 1 (Ian Muller), 'Integrale marktbenadering'

Workshop 2 (Gea Vellinga), 'Innovatie bij lead generation'

Alles over uw klanten...

Hoe de klanten u leren kennen, en u hen...

Waarmee u klassieke 'lead generation' effectief uitbreidt

Lokatie en Tijden van het Private Seminar 'Meer leads en meer Klanten'

 

Launch Café Groningen

Launch Café Groningen

 

 

Adres: Herenstraat 106, Groningen

Datum: Maandag 27 januari

Aanvang: 14.00 uur

Einde: 17.00

Launch Café Groningen

Launch Café Groningen, seminar

Let op!

Het programma biedt ruimte aan maximaal 15 deelnemers, dus reserveer nu meteen uw plaats.

direct-toegang

Kosten

Deelname aan dit private seminar is Gratis!

We vragen u wel om de kosten van uw stoel, koffie/thee en verfrissingen à € 27,- (incl. btw) zelf voor eigen rekening te nemen.

Reserveer dus nu meteen hier uw plaats>>>

Met hartelijke groet en tot 27 januari,

Gea Vellinga, Q-modus BV

Ian Muller, Windkracht62