Download Hier Mijn Boek:

Succes met Internet!
& Ontdek in 7 Stappen hoe je
Succesvol Onderneemt op Internet!

succes-met-internet-gratis-ebook-door-ian-muller-250px

 

Afzender: Ian Muller

Al meer dan 13 jaar realiseer ik succesvolle projecten op internet. De eerste jaren in dienst van toonaangevende bedrijven als Wolters-Noordhoff en Koninklijke van Gorcum. Vanaf 2008 als zelfstandig business coach en adviseur van ondernemers en uitgevers.

Gedurende al die jaren heb ik een uitgekiende formule ontwikkeld om als ondernemer of uitgever succesvol te zijn op internet. Stap voor stap heb ik die methodiek verder uitgebreid en verfijnd.

Al lang voelde ik de behoefte om mijn opgebouwde ervaring te delen. In de zomer van 2012 schreef ik daarom een eerste boek, waarin ik al mijn kennis en ervaring over ondernemen met internet bundelde.

Ik kreeg enorm veel positieve reacties op dat boek én veel nieuwe opdrachten. In 2013 heb ik opnieuw vele ondernemers en uitgevers ondersteund bij het opzetten van hun business met internet. De praktische inzichten die dat opleverde heb ik verwerkt in dit nieuwe boek ‘Succes met Internet’.

Dit boek laat je stap voor stap zien op welke manier je het probleem van je klanten oplost, welke verdienmodellen je kunt toepassen, hoe je de juiste bezoekers op je site krijgt, waardoor je de hoogste conversies bereikt, op welke wijze je tot de optimale mix van communicatie en producten komt, waarmee je het grootste gebruikersgemak creëert en hoe je dit allemaal in de praktijk realiseert.

Het is een complete praktijkgids geworden en ik wens je er veel plezier en bovenal veel resultaat mee.

e-book-downloaden-met-een-tweet-of-like

twitterfacebook