headershadow

Page content

Ervaringen van opdrachtgevers

Opdrachtgevers over de samenwerking met Windkracht62

Frank Stienissen

Frank Stienissen is communicatie specialist. Hij ontwikkelt multimediale communicatieconcepten voor bedrijven, instellingen en organisaties. Bij projecten voor het onderwijs, grootbedrijf en de publicatie- en media branche werkt hij samen met Windkracht62 bij het opzetten en uitwerken van de online strategie.

“Ian Muller?: Eén brok energie en creativiteit! Hij begeleidt je helemaal en geeft handen en voeten aan je producten en diensten zodat je er geld mee kunt verdienen”

 


Marloes Waanders

Marloes Waanders is directeur-eigenaar van uitgeverij Waanders & de Kunst en publiceert jaarlijks een groot aantal kunst boeken en andere publicaties. Ian Muller hielp haar met een nieuw online business model en de bijbehorende internet marketing strategie. Hij begeleidt bij de realisatie van het nieuwe online platform.

“Je hebt iemand nodig die je bij de hand neemt en vertelt hoe je het kunt aanpakken. Het is echt heel leuk om samen te brainstormen over de toekomst van je bedrijf”

 


Etiënne Kreuzer

Etiëne Kreuzer, mede eigenaar van de jonge onderneming Plan to Behaviour, gespecialiseerd in gedragsveranderingen bij moderne bedrijven- en organisaties. Zij sturen en beïnvloeden processen door middel van advies, masterclasses en campagnes.

Ian Muller ondersteunt Plan to Behaviour bij de ontwikkeling van het business model, de marketingstrategie en interne organisatie.

“Net als veel oudere bedrijven, worstelen we met ons business model en de marketing strategie. We weten dat jij er een passend antwoord op hebt en ons er doorheen helpt”


Maaike Klinkhamer

Maaike Klinkhamer is psycholoog en zelfstandig ondernemer. Vanuit Kerewin Consult coacht ze binnen het grootbedrijf, de financiële wereld, MKB en overheden. Ian Muller ondersteunde haar om met nieuwe ogen naar haar klanten en hun werkelijke behoeften te kijken. Op basis daarvan maakten ze samen strategische keuzes en ontwikkelden nieuwe communicatiemiddelen.

“Ian heeft me op een verfrissende wijze geholpen met de vraag hoe ik problemen van mijn klanten beter op kan lossen. Dat heeft me veel inzicht gegeven en was bovendien ontzettend leuk om te doen”

>> Lees meer over Maaike Klinkhamer