"Download Hier Mijn Boek:
Succes met Internet!
& Ontdek Mijn 17 Stappen naar
Succesvol Ondernemen met Internet!"

succes met internet gratis ebook door ian muller 250px

 

Afzender: Ian Muller

Al meer dan 13 jaar ontwikkel ik succesvolle projecten op internet. De eerste jaren in dienst van toonaangevende bedrijven als Wolters-Noordhoff en Koninklijke van Gorcum. Vanaf 2008 als zelfstandig consultant en adviseur van ondernemers.

Gedurende al die jaren heb ik mijn methode voor succes stap voor stap verder verfijnd en uitgebreid.

Al lange tijd voelde ik de behoefte om mijn opgebouwde ervaring te delen. Deze zomer heb ik daarom een boek geschreven waarin ik al mijn kennis en ervaring over ondernemen met internet bundel. Zelf beschouw ik het als een 360* receptenboek, waarmee succes als ondernemer op internet voor iedereen haalbaar wordt.

Dit boek laat je stap voor stap zien hoe je een nieuw internet business model ontwerpt, je online succes strategie uitwerkt, je digitale producten, diensten en communicatie samen brengt, een gedetailleerd actieplan opzet en aan de slag gaat.

Ik wens je veel plezier toe met het lezen van het boek, in de overtuiging dat je het geleerde daarna met succes in de praktijk brengt.

Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om het e-book gratis te ontvangen:

Optin Arrow
Gratis e-Book!

Aan bovenstaande inschrijving zijn geen kosten verbonden en je kunt je e-mail adres te allen tijde weer uit mijn bestand verwijderen.