headershadow

Page content

Gratis E-books

E-books en e-papers over online business

Hier vind je alle e-books en e-papers van Ian Muller over online business. Download ze gratis. Wanneer je als dank deze pagina Liked/Tweet/+1-ed wordt dat zeer gewaardeerd.

 

succes-met-internet-gratis-ebook-door-ian-muller-250pxSucces met Internet!

‘Succes met Internet’ is het meest recente e-book van Ian Muller. Het geeft een zeer compleet overzicht hoe je als ondernemer internet optimaal in je business integreert.

Dit e-book biedt je de meest praktische leidraad die je je wensen kunt. Het boek beschrijft precies wat je te doen staat en hoe je dat aanpakt. Het behandelt alle facetten, in logische volgorde, van A-Z. Duidelijke praktijk voorbeelden geven inzicht in de beste opties op elk deelgebied.

Hiermee biedt het boek de perfecte blauwdruk voor elke online business.

Zoekmachine optimalisatie e-book dowloaden


Cover online Business Builder 300PXOnline Business Builder


De ‘Online business builder’ omvat een concreet stappenplan om je online business op te zetten. Ian Muller zet hierin stap voor stap uiteen wat je als ondernemer moet doen om een omvangrijk project of innovatie op internet op te zetten. Dit e-paper omvat 5 onderdelen. Wanneer je al deze stappen consequent doorloopt heb je een compleet plan om je project op internet te realiseren.

Zoekmachine optimalisatie e-book dowloaden


 Cover online Business Builder 300 PXOnline Business Check

De ‘Online business check’ omvat het meest uitvoerige stappenplan om je online business daadwerkelijk te realiseren. Het omvat 17 stappen met 230 controlepunten die allemaal cruciaal zijn voor succes. Wanneer je deze hele checklist doorloopt heb je meteen een compleet actieplan om je project of innovatie te realiseren.

Zoekmachine optimalisatie e-book dowloaden


Wind, Web, Winst

ebook3d-S-transparanteachtergrondDit e-book omvat het persoonlijke verhaal van Ian Muller. Het is geschreven vanuit zijn meer dan 20 jaar ervaring als uitgever, manager, ondernemer en business coach. Hij legt daarbij uit hoe je als ondernemer je bedrijf, commerciële multimedia- en publicatie activiteiten of een hele uitgeverij succesvol kunt herinrichten met internet in een centrale rol. Hij richt zich daarbij speciaal tot ondernemers en uitgevers van 40-60 jaar. Deze staan dicht bij zijn eigen belevingswereld, delen als ondernemer dezelfde achtergrond en denken vanuit het zelfde referentiekader.

De belemmeringen die zij ondervinden, heeft hij zelf allemaal overwonnen. Zijn ambitie met dit boek is om ondernemers uit te dagen en te inspireren op weg naar nieuwe succesformules.

Zoekmachine optimalisatie e-book dowloaden


Heb je een van deze boeken gelezen?

Dan waardeer ik het zeer wanneer je hier een reactie achterlaat!

 

0 reacties op “Gratis E-books

Plaats een reactie


*