headershadow

Latest Blogposts

Windkracht62 kennispartner platform InCT

InCT logo

Windkracht62 is vanaf 2013 kennispartner van InCT, kennis- en informatiecentrum voor uitgeefexperts. De kennisbanken van beide platforms worden aan elkaar gekoppeld. Windkracht62 gaat daarnaast masterclasses en presentaties verzorgen tijdens de congressen van InCT.

InCT biedt professionals en bedrijven binnen de media en publicatiebranche een breed platform. Vaste componenten zijn het magazine, de online kennisbank, e-mail allerts, round-ups, persoonlijke nieuwspagina's en de community.

InCT houdt met regelmaat netwerkbijeenkomsten en diners. In voor- en najaar organiseert InCT een groot congres voor de media en publicatiebranche. Samen met Windkracht62 wordt gekeken naar specifieke summits in aanvulling daarop.

 

website InCT

Homepage van het web portal van InCT, met toegang tot de kennisbank

 

Ook voor ondernemers die een online marketing- en communicatie strategie ontwikkelen, vormt InCT een waardevol platform. Oriënteer je daarop gerust via deze link.

InCT staat al meer dan 10 jaar bekend als het meest toonaangevende netwerk in deze branche. Als ondernemer achter Windkracht62, ben ik er trots op kennispartner te zijn van David Huizer, oprichter van InCT en uitgever van het platform.

InCT David Huizer

David Huizer, oprichter en uitgever van InCT

Windkracht62 brengt met name kennis op de volgende thema's in binnen het platform InCT:

Tijdens het voorjaarscongres InCT-formatie op woensdag 24 april, houdt Ian Muller namens Windkracht62 een presentatie over het opzetten van een valide zakelijke social media strategie voor ondernemers, publicatiemanagers en mediaprofessionals. Aanmelden voor dat congres kan via deze link.

 

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Ian Muller is eigenaar van Windkracht62, strategisch adviseur en innovatiemanager. Windkracht62 biedt een platform aan ondernemers, instellingen en uitgevers die internet met succes willen inpassen in hun business. Met meer dan 20 jaar ervaring in de publicatie en media branche helpt en coacht hij ondernemers met hun bedrijf.
Meer over

0 reacties op “Windkracht62 kennispartner platform InCT

Plaats een reactie


*