headershadow

Latest Blogposts

Inspiratie, creatie en ondernemerschap bij Meet en Discover!

Meet en Discover

Sinds de oprichting van het informatie- en service platform Windkracht62, maak ik dankbaar gebruik van een prettige fysieke locatie in het hart van Nederland (Amersfoort): Meet en Discover. Ik heb er een flexibele werkplek, ontmoet er relaties, houd er workshops en geef er seminars.

Omdat ik Meet & Discover! heb ontdekt als een plek die creatie en ondernemerschap stimuleert, deel ik de kennis over deze nieuwe locatie graag!

Deze Amersfoortse ontmoetingslocatie omvat vier meetingspaces en een ruime workspace. Iedereen die op zoek is naar een inspirerende locatie om te werken, vergaderen, brainstormen, trainen of coachen is bij Meet en Discover (een Seats2meet-locatie) aan het goede adres.

artikel  Meet & Discover

Artikel over de nieuwe creatieve vergader-, train- en inspiratielocatie in Amersfoort: Meet en Discover!

De lokatie biedt in de workspace ruimte aan 20 flexwerkers en in de meetingspaces kunnen groepen tussen de 2 en 60 personen terecht. De ligging is centraal tussen het station en de oude binnenstad.

Parkeren kan in één van de parkeergarages in de buurt. En voor € 10,- per dag kunt je bij Meet en Discover een uitrijkaart krijgen voor de garage Stadhuisplein. Bovendien is deze locatie uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Geen traditionele vergaderingen

De meetingspaces zijn geen traditionele vergaderruimtes maar ademen creativiteit. Ze zorgen met hun aparte inrichting en aankleding voor een sfeer waarin ‘out of the box’ denken als vanzelf ontstaat.

In het reserveringssysteem op www.meet-endiscover.nl boeken gasten zitplaatsen in plaats van zalen. Klanten betalen per ‘seat’, dat scheelt vaak behoorlijk in de kosten. Annuleren of wijzigen van de boeking kan kosteloos tot 24 uur van tevoren.

Daarnaast biedt Meet en Discover een uitgebreide lunch, zoete inval, borrel(hapjes) of zelfs een verrassend diner. Alles duurzaam bereidt, orrigineel en smakelijk.

Workspace voor zelfstandige professionals

In de workspace kunnen Zelfstandige Professionals (ZZP-ers) of werknomaden afspreken of werken en gebruik maken van gratis wifi, koffie, thee en een eenvoudige lunch. In ruil hiervoor worden deze bezoekers gevraagd hun ‘sociaal kapitaal’ te delen met andere aanwezigen.

Zo ontstaat er een waardenetwerk rondom Meet en Discover en je eigen bedrijf. Zelf heb ik inmiddels ervaren hoe leuk het is om tijdens de seminars van Windkracht62, deelnemers te laten kennismaken met toevallig aanwezige ondernemers.

Elise de Bres

Elise de Bres van Meet en Discover!

De drempel is laag bij Meet en Discover. Je schuift makkelijk aan bij Tianne van Woudenberg en Elise de Bres, initiatiefnemers en eigenaars.

Ian Muller (Windkracht62) en Elise de Bres bij Meet & Discover!

Ian Muller en Elise de Bres spreken een seminar door in de workspace van Meet en Discover

Wil je vast wat van de unieke sfeer proeven? bekijk dan deze lipdub, speciaal opgenomen bij de opening van de nieuwe locatie in oktober 2012:

Meer informatie over Meet en Discover? neem dan contact op met:

Tianne van Woudenberg (06 - 248 13 871)

Of boek meteen via: www.meet-en-discover.nl

@MeetenDiscover

 

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Ian Muller is eigenaar van Windkracht62, strategisch adviseur en innovatiemanager. Windkracht62 biedt een platform aan ondernemers, instellingen en uitgevers die internet met succes willen inpassen in hun business. Met meer dan 20 jaar ervaring in de publicatie en media branche helpt en coacht hij ondernemers met hun bedrijf.
Meer over

0 reacties op “Inspiratie, creatie en ondernemerschap bij Meet en Discover!

Plaats een reactie


*