headershadow

Latest Blogposts

Videotraining 'Online business strategie': haal meer resultaat uit internet

internet business strategie

Haal als ondernemer of manager meer resultaat uit internet. Doe dit door je online business strategie samen op te zetten met de overall strategie van je bedrijf of project.

Om je een leidraad te bieden bij het opzetten van je strategie heb ik deze videotraining gepubliceerd. De training duurt slechts 45 minuten en behandeld van A-Z hoe je de strategische koers voor jouw nieuwe project of business uitzet.

Wat weerhoud je?

Veel ondernemers en managers vinden het lastig om hun online business strategie op te zetten. Dat heeft voornamelijk twee oorzaken:

  1. Ze houden niet echt van tijdrovende theoretische processen
  2. Ze hebben te weinig voorkennis over hoe ondernemen op internet werk

Deze training geeft je inzicht in een simpel en doeltreffend systeem dat ik gebruik om samen met ondernemers in vier eenvoudige stappen hun hele bedrijfs- of projectstrategie uit te werken.

Daarvoor heb je slechts 4 dagen (of dagdelen) nodig. De vijfde stap beschrijft hoe je daarna meteen in actie komt om je strategie te realiseren.

Inhoud van de training

De vier theoretische stappen zijn:

  1. Kaders bepalen
  2. Je business model schetsen
  3. De (internet) marketing strategie uitwerken
  4. (online) Producten, diensten en communicatiemiddelen ontwikkelen

Deze videotraining sluit aan bij het e-paper: 'Online business builder'. Daarin beschrijf ik wat je exact moet doen om deze vijf stappen systematisch uit te voeren. Download de 'Online business builder' hier!

Hoe je daarna in actie komt om je strategie te realiseren beschrijf ik gedetailleerd in mijn 'Online business checklist'. Daarin worden in 5 secties (met 17 blokken en in totaal 230 controlepunten) alle acties beschreven die je bij het opzetten van een project of onderneming op internet kunt tegenkomen. Download de 'Online business checklist' hier!

Aan de slag

Heb je even een uurtje tijd over? bekijk dan dus deze videotraining. Maak daarbij vooral je eigen aantekeningen. Download daarna de 'Online business builder' en de 'Online business check'. Daarmee kun je meteen aan de slag.

Een paar weken en vier dagdelen later heb je een blauwdruk voor je nieuwste online project of onderneming helemaal uitgewerkt. En loop je toch onverhoopt ergens vast. Raadpleeg dan de kennisbank op deze site.

Of neem contact met me op om je persoonlijk door één of meer aspecten van dit proces te loodsen.

Maak een afspraak!

 

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Ian Muller is eigenaar van Windkracht62, strategisch adviseur en innovatiemanager. Windkracht62 biedt een platform aan ondernemers, instellingen en uitgevers die internet met succes willen inpassen in hun business. Met meer dan 20 jaar ervaring in de publicatie en media branche helpt en coacht hij ondernemers met hun bedrijf.
Meer over

0 reacties op “Videotraining 'Online business strategie': haal meer resultaat uit internet

Plaats een reactie


*