headershadow

Latest Blogposts

Website interactie: een goed manier om te scoren in Google

Google vindt het belangrijk wanneer je bezoekers veel waarde toekennen aan je site. Eén van de manieren om dat te beoordelen is te kijken naar de mate van website interactie.

Hoe meer je bezoekers zelf in actie komen op je site, hoe hoger Google dat waardeert.

Iedereen weet inmiddels dat social media een belangrijke component zijn bij het nieuwe communiceren. Hoe je ze moet inzetten weet echter bijna niemand. Zelfs veel internet marketeers weten dat niet precies. Zij hebben zich op de social media gestort, zonder precies te doorgronden welke invloed er van hun acties uitgaat op de vindbaarheid van jouw site.

Mijn insteek is dat alles wat je op het gebied van communicatie via internet doet, van invloed moet zijn op je de aantallen bezoekers, je opt-in ratio en je sales.

In mijn blogs en kennisbank artikelen geef ik je een aantal praktische adviezen om hierin als ondernemer de juiste keuzes te maken.

Google waardeert bijvoorbeeld blogs erg goed. Nog beter scoor je wanneer je ook regelmatig reacties krijgt op je artikelen. Google ziet daardoor dat de website actueel is en dat er ook daadwerkelijk belangstelling voor is. Hou hier dus rekening mee bij de zoekmachine optimalisatie van je site.

Doordat je bezoekers ook echt actief zijn op je site, zorg je voor meer verkeer. Meer likes, tweets, post op LinkedIn, Google+ en Facebook worden ook gesignaleerd door Google.

Zelf heb ik bij al mijn blogs een mogelijkheid voor bezoekers om er op te reageren en om er via de sociale media aandacht aan te besteden. Ik beveel je aan om dat zelfde te doen en nodig je uit om tevens actief te worden op Windkracht62.nl.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Website interactie: een goed manier om te scoren in Google

Plaats een reactie


*