headershadow

Latest Blogposts

Eerste Stap Zetten

Ook wanneer de strategie van de internet business concreet is verwerkt in een duidelijk actieplan, dat niets te raden overlaat, zijn er nog ondernemers die blijven aarzelen om hun plan te realiseren. Zij komen er niet toe de eerste stap te zetten.

Wat vaak nog ontbreekt om daadwerkelijk aan de slag te gaan is een startschot. Wordt dat schot niet gelost, dan kan het gebeuren dat iedereen blijft aarzelen.

Dit hoeft maar een paar weken te duren en de twijfel slaat bij de betrokkenen toe. Aarzel dus niet, maar geef als ondernemer een duidelijk signaal waarmee je nieuwe business van start gaat.

Je kunt dit op verschillende manieren doen. Een paar voorbeelden ter illustratie:

  • organiseer een borrel en houdt een vlammende toespraak
  • geef een presentatie en los daadwerkelijk een schot met een startpistool
  • organiseer een startseminar en nodig alle stakeholders uit
  • laat een klok in je bedrijf aftellen tot de start
  • ga met je hele team een weekend naar Parijs ter inspiratie

Waar het om gaat is dat iedereen duidelijk weet dat de race nu is begonnen. Dat geld niet in de laatste plaats ook voor jezelf.

Doe je dit dan heb je de durf getoond je droom daadwerkelijk om te zetten in een eerste stap. Nu komt het aan op doorzetten!

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Eerste Stap Zetten

Plaats een reactie


*