headershadow

Latest Blogposts

Video blog en webinar

Nieuw, maar heel belangrijk als marketing instrumenten zijn de video blog en het webinar. Je bezoekers willen graag het bedrijf of de mensen daarachter leren kennen. Video is daarbij een geweldig medium.

Het zorgt er voor dat je in één keer een echte band met heel veel mensen tegelijk op kunt bouwen. Dat is vooral belangrijk in niches waarbij je persoonlijke problemen van je klanten oplost (gezondheid, verslaving, armoede, relaties, …).

Voor sommige ondernemers klinkt het wellicht ingewikkeld en zelfs een beetje ‘eng’: met je eigen gezicht op het net. Stap over die drempel en doe het gewoon. Technisch is het niet ingewikkeld, er zijn geen hoge kosten aan verbonden en het werkt echt!

Let er op dat je vooraf wel altijd een scenario uitschrijft en goed nadenkt over het effect dat je wil bereiken. Bedenkt ook dat je op video meer moet herhalen. Werk dus met inleidingen en samenvattingen.

Een videoblog gebruik je vooral om informatie te geven. Een webinar biedt ook de mogelijkheid tot het life stellen van vragen. Gebruik video daarnaast als instrument bij het creëren van je online producten- en dienstenpakketten.

Gebruik daarbij vooral YouTube om je video’s te uploaden. Hierdoor blijft je eigen site snel en krachtig en maak je optimaal gebruik van YouTube als viraal en sociaal platform.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Video blog en webinar

Plaats een reactie


*