headershadow

Latest Blogposts

Autoresponders

Autoresponders worden gebruikt bij e-mail marketing. Het lijkt een hele klus om consequent aan e-mail marketing te doen en lanceringen op te zetten. Je kunt veel onderdelen van het proces echter automatiseren met behulp van autoresponders.

Een autoresponder is een multimediaal systeem waarin automatisch e-mails worden verstuurd. Daarin neem je dan je teksten, video’s, webinars, etcetera op.

Zorg er voor dat alle prospects uit je database worden gekoppeld aan dit systeem. Zodra ze zich inschrijven, krijgen ze dan vanzelf een serie berichten. Zo bouw je meteen een band op. Met autoresponders kun je ook lanceringen opzetten of een order afhandelen.

Er bestaan verschillende systemen die dit technisch eenvoudig ondersteunen en zo het leven van de ondernemer met internet veraangenamen. Enkele voorbeelden van zulke autoresponders zijn Getresponse, Enormail en Aweber.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Autoresponders

Plaats een reactie


*