headershadow

Latest Blogposts

Interne Communicatie

Ben je een zelfstandig ondernemer? Vraag je dan eerst af wie de partners, leveranciers, zakelijke contacten, vrijwilligers, fans en andere stakeholders van je onderneming zijn.

Zorg dat je al deze groepen betrekt bij je doen en laten als bedrijf. Dat doe je vooral door ze een plek te geven binnen je communicatieplatform.

Heb je een bedrijf met werknemers? Dan is het belangrijk goede communicatielijnen aan te leggen tussen de medewerkers in vaste dienst en de overige, minder vast verbonden ‘deelnemers’ aan je business.

TwitterDe belangrijkste regel van de interne communicatie is dat deze integraal gekoppeld is aan de externe communicatie. Vooral wanneer je gebruik maakt van internet marketing en social media, kun je niet langer volstaan met een intranet achtige oplossing.

Er bestaan verschillende tools, waarbij je interne communicatie is opgezet volgens de logica van de social media. Ik adviseer je om van zo’n tool gebruik te maken, wanneer je een grotere onderneming hebt.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Interne Communicatie

Plaats een reactie


*