headershadow

Latest Blogposts

Kennisbank

Door actief blogs op je site te plaatsen, kun je makkelijk relevante informatie bieden voor zoektermen waarop je gevonden wil worden in Google. Je breidt het aantal zoekcombinaties waarop je gevonden wordt pas echt sterk uit, wanneer je ook een kennisbank en een bibliotheek aanlegt.

Bepaal daarbij eerst alle hoofdcategorieën waarop je gevonden wilt worden. Deze woordcombinaties vormen je inhoudsopgaven van de blogcategorieën, kennisbank en bibliotheek.

Bedenk daarna bij al deze onderdelen een serie onderwerpen om informatie over te geven. Dit kunnen bij elkaar wel honderden onderwerpen zijn.

Ga vervolgens aan de slag om bij al die onderwerpen ook een item te verzorgen. In die items staan als je ze goed opzet al heel veel waardevolle zoekwoord combinaties. Het loont beslist te moeite om hier veel energie in te steken.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Kennisbank

Plaats een reactie


*