headershadow

Latest Blogposts

Online Communicatie

Vaak zijn additionele kanalen gekoppeld aan internet. Neem televisie. Dat medium wordt stap voor stap verbonden aan de online wereld.

NOS.nlNaast de gefixeerde TV programmering zijn er allerlei andere mogelijkheden om programma’s of onderdelen daarvan op andere wijze te bekijken. Via uitzending gemist, YouTube of bijvoorbeeld embedded video’s.

Het zelfde geld voor brochures en magazines. Deze communicatievormen hebben allemaal een digitaal broertje of zusje. Bijvoorbeeld uitgeleverd als mobile app: multimediaal, interactief, actueel, integraal en flexibel.

Door je communicatienetwerk op te zetten vanuit internet maak je het verschil. Ik adviseer je om internet ook zelf daadwerkelijk centraal te stellen wanneer je een nieuwe communicatiesystematiek opzet. Daarna pas voeg je er dan meer klassieke elementen aan toe als dat nodig is.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Online Communicatie

Plaats een reactie


*