headershadow

Latest Blogposts

Online Service

Wanneer je gaat ondernemen via internet, dan gelden veel wetten uit de ‘oude’ wereld van het analoge ondernemen, maar dan in verhevigde mate. Gratis is daarvan een mooi voorbeeld.

Iedere ondernemer weet dat wij in Nederland dol zijn op iets dat we ‘gratis en voor niets cadeau krijgen’. Ook al weten we allemaal dat we het ergens via een omweg toch betalen.

Op internet wordt dit principe zwaar uitvergroot. Zorg er dus voor dat een groot deel van wat je doet via je site gratis is!

Het zelfde principe geld voor de woorden korting, extra, cadeau en voordeel. Zorg er voor dat je bij de lanceringen alles op dit gebied uit de kast haalt.

Biedt je product bijvoorbeeld aan tegen de helft van de prijs, doe er nog twee extra producten bij cadeau en biedt daarbij nog een hele serie voordelen. Je verdient met zekerheid meer, dan wanneer je de reguliere prijs aanhoudt en niets extra’s aanbiedt.

Tegelijk is het verstandig om de klanten die ingaan op je aanbod, ook werkelijk te verrassen. Met nog veel meer extra’s, onverwachte cadeaus, enorm veel service en een super persoonlijke benadering.

Elke klant moet zich met je bedrijf en het liefst met jou als ondernemer kunnen identificeren. En daarbij natuurlijk een positief beeld hebben. En daarover met plezier aan anderen willen vertellen.

Pas dan zal het vliegwiel van de internet marketing pas echt voor je bedrijf op gang komen. En dan zul je zien wat de werkelijke toegevoegde waarde is van het ondernemen via internet.

Succesvol worden op Internet?
Download nu GRATIS e-book "Succes met Internet"
We hate spam just as much as you

Maarten Groensmit is de rechterhand van Ian Muller bij Windkracht62. Met zijn brede technische kennis neemt hij de uitdagingen van de website en techniek voor zijn rekening, en denkt hij mee over de strategie om van Windkracht62 een succes op het internet te maken.
Meer over

0 reacties op “Online Service

Plaats een reactie


*