Download Hier Mijn Boek:

Wind, web, winst!

& Ontdek mijn persoonlijke verhaal
over succesvol ondernemen en publiceren op internet!

dbook3D-S-transparanteachtergrond-mindermarge2

 

Afzender: Ian Muller

Ruim 20 jaar werkte ik in de publicatie en mediabranche. Als journalist bij diverse media, redacteur, marketing manager, uitgever en directeur. Ik bracht verzamelwerken, boeken, tijdschriften, leermethodes, online producten, portals en vele andere producten op de markt.

In 2008 begon ik met het adviseren van andere uitgevers en ondernemers bij het succesvol integreren van internet in hun uitgeverij of bedrijf. Gaandeweg ontdekte ik daarbij welke gouden regels je altijd kunt navolgen bij het zoeken naar een succesvolle toepassing van internet. Ongeacht het soort bedrijf of uitgeverij.

Al lang voelde ik de behoefte om mijn persoonlijke verhaal te delen over succesvol ondernemen en publiceren op internet. In de zomer van 2012 schreef ik daarom het boek ‘Wind, web winst’, waarin ik al mijn kennis en ervaring over ondernemen met internet bundelde.

Ik kreeg enorm veel positieve reacties op dat boek én veel nieuwe opdrachten. In 2013 heb ik opnieuw vele ondernemers en uitgevers ondersteund bij het opzetten van hun business met internet. De persoonlijke inzichten die dat opleverde heb ik verwerkt in deze 2e editie.

Het is een complete nieuw boek geworden, waarin ik alle inzichten blootleg waarmee ik dagelijks ondernemers en uitgevers ondersteun om nog meer succes te hebben op internet.

Ik wens je er veel enorm veel plezier mee.

e-book-downloaden-met-een-tweet-of-like

twitterfacebook