headershadow

Page content

Over Windkracht62

Windkracht62 is dé plek waar ondernemers en uitgevers informatie en ondersteuning vinden om hun online business en multimediale publicaties met succes te realiseren.Onderkant formulier

Wij doen dat met:

Meld je aan voor de nieuwsbrief , dan blijf je op de hoogte van al onze activiteiten, publicaties en updates over ondernemen op internet en multimediaal publiceren.

Vind ons ook via:

  Follow Us on Facebook  Follow Us on Google+  Follow Us on Twitter  Follow Us on YouTube

Ian Muller geeft private seminar Business Modelling

Ian Muller

Windkracht62 is een initiatief van Ian Muller.

“Ik ben opgeleid als historicus en ontwikkelde me daarna als uitgever, business coach, marketing strateeg en (interim) innovatie manager. Vanaf de prille start van het internet (begin jaren ’90) liep ik vooraan bij het bedenken en opzetten van nieuwe business modellen en multimediale publicatie concepten. Ik boekte daarbij succes, zowel bij multinationals, mkb-bedrijven én zelfstandige ondernemingen.

Over de systematiek waarmee ik te werk ga, schreef ik het (gratis) e-book ‘Succes met internet’

Ik ben er vast van overtuigd dat wie succesvol wil ondernemen, ook continue moet innoveren. Zelf leerde ik het meest van mijn grootste fouten. Durven te doen en doorzetten is daardoor mijn levensmotto geworden. Alles draait daarbij om technologie. Omdat de veranderingen op dat vlak elkaar in hoog tempo opvolgen, moet je als ondernemer voortdurend aanpassingen doorvoeren. Ik geloof daarbij in een integrale aanpak, waarbij al je producten, diensten en communicatiemiddelen nauw met elkaar verweven zijn en samen een 360* palet bieden.

Het persoonlijke verhaal achter mijn aanpak en resulaten lees je in het (gratis) e-book ‘Wind, web, winst’

Ik verzorg graag gastlezingen en presentaties over online business, internet marketing strategie en multimediaal publiceren bij bedrijven, ondernemersevenementen en onderwijsinstellingen. Je kunt me direct boeken [link naar boekingspagina Wijze sprekers] of me bellen (06-51693304) voor overleg.”

Ian sprak eerder voor o.a.:

Windkracht logo M&D                     Windkracht Logo RUG                 Windkracht Logo Venture Lab

Windkracht62 Z hetnieuwedoenInct ian mullernoordhoff

Meer over Ian Muller